Welkom bij Melanchthon

Melanchthon staat voor kwalitatief goed onderwijs. Goed onderwijs maak je niet alleen, maar samen. Om nieuwe medewerkers van Melanchthon kennis te laten maken met CVO, Melanchthon, de verschillende vestigingen én elkaar kwamen ze bijeen bij Spazio. Een uniek evenement op een pracht locatie met uitzicht op de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst stelden de vestigingen zich voor door middel van een pitch. Deze pitch werd tijdens de bijeenkomst samen voorbereid, waarna één medewerker per vestiging het verhaal over de vestiging met de aanwezigen deelde. Na de pitchrondes was het tijd voor de spannende “Check in”-quiz.

De kracht van onze scholengemeenschap zit verborgen in ons DNA. Dit ‘Melanchthon DNA’ vertelt wie we zijn. Voor elkaar, als team. En natuurlijk bovenal wie we zijn voor onze leerlingen. Met het DNA en de kernwaarden bieden we iedereen perspectief en een inspirerende zoektocht. Dit zijn geen holle begrippen, maar betreffen de dingen die we het allerbelangrijkst vinden. De medewerkers spraken met elkaar over het uitdragen van en leven naar deze kernwaarden. Het Melanchthon DNA stimuleert ons elk individu zich welkom te laten voelen.

De dag werd smakelijk afgesloten met een diner en een drankje. Dat mag je wel een vliegende start noemen toch?

Wij wensen onze collega’s veel plezier en succes. Melanchthon, brengt je een stap verder!

A13 N470 A16 Berkel en Rodenrijs Rodenrijs Prins Alexander Kralingsebos Overschie N472 Rotterdam Hillegersberg N471 A20 Erasmus Universiteit N209 DiergaardeBlijdorp Bergschenhoek Schiebroek Bleiswijk Rotterdam The Hague Airport Plaswijckpark Lansingerland BergschenhoekBergschenhoek Lansingerland BerkrodenBerkel en Rodenrijs Lansingerland Business SchoolBleiswijk Lansingerland de BlesewicBleiswijk Rotterdam Mavo SchiebroekRotterdam Rotterdam SchiebroekRotterdam Rotterdam WilgenplaslaanRotterdam rotterdam KralingenRotterdam

Deze school is een voorbeeld voor andere vmbo-scholen in Nederland!

Docenten hebben hier echt interesse in je. Niet omdat het moet, maar omdat zij het willen

Voor een aantal vakken doe ik eindexamen op een hoger niveau

Op het technasium werken we veel met projecten, waardoor je ontdekt wat je leuk vindt om te doen