Ziet u problemen op school of gaan de dingen niet zoals u zou willen, neem dan eerst contact op met de mentor van uw zoon of dochter. U kunt ook contact opnemen met de vertrouwenspersoon bij een situatie van ongewenst gedrag.

Als u een klacht heeft, neemt Melanchthon deze serieus. Hiervoor geldt de volgende procedure:

U bespreekt uw klacht met het afdelingshoofd van de afdeling van uw zoon of dochter. Mocht u na het gesprek met het afdelingshoofd nog niet tevreden zijn over het antwoord of afhandeling van uw klacht, neem dan contact op met de vestigingsdirectie van Melanchthon Kralingen: dhr. Maharban.

Bent u na het contact met de vestigingsdirectie nog niet tevreden met de oplossing van uw klacht, dan kunt u een brief schrijven aan de algemeen directeur van Melanchthon, mevrouw A.L. van Loenen MCC, emailadres: [email protected].

Als u en de school er samen niet uitkomen, dan kunt u dit doen:

Het benaderen van het bestuur van de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omgeving (CVO), per adres: postbus 2151, 3000 CD Rotterdam.

U kunt ook een brief schrijven, met daarin uw klacht, aan de Landelijke Klachtencommissie voor het Christelijk Onderwijs, http://www.geschillencommissiesbijzonderonderwijs.nl/

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’