Leren in een prettige sfeer
De meeste van je lessen zijn in blokuren van 100 minuten. Zo krijg je bijna nooit meer dan vier verschillende vakken op een dag. De lessen zijn heel afwisselend: je docent legt uit en daarna ga je alleen aan het werk of in een groepje. Je gebruikt de computer, boeken, filmpjes, soms gaan jullie op stap of je werkt aan een praktische opdracht of project (over de Middeleeuwen bijvoorbeeld of het milieu). Het fijne is dat je al heel veel huiswerk in de klas maakt. Je kunt meteen vragen stellen als je iets niet weet. Voor thuis heb je soms alleen nog wat leerwerk.

Docenten helpen je graag!
Is je werk niet klaar, dan mag je dat na schooltijd op school afmaken. Als je moeite hebt met een vak dan helpen we je daarbij. Dat hoort bij ons werk en dat doen we graag voor je! Alle docenten zijn van 8.15 tot 16.30 op school om jou te helpen.

Eigen klaslokaal
De klassen in de onderbouw (leerjaar 1 en 2) hebben les in een eigen klaslokaal. Daardoor weet je altijd precies waar je les hebt, je hoeft dus nooit door het gebouw te zoeken naar het goede lokaal. Doordat de lessen 100 minuten duren, heb je na elke les pauze. Daardoor kun je na elke les even naar je kluisje lopen om de boeken te pakken voor je les van na de pauze. In onze kantine kun je heerlijke broodjes bestellen, of een lekkere beker noodles.

Laptop
Iedere leerling neemt een eigen laptop mee waarop je tijdens de lessen kunt werken. Daarnaast krijg je ook boeken. Je gebruikt dus digitale programma’s, maar je werkt ook nog op papier.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’