Wij nodigen alle basisscholen uit om met groep 8 in te schrijven voor de Open Lessen. Als jouw basisschool niet is uitgenodigd, of zich niet heeft ingeschreven kun je natuurlijk ook altijd zelf inschrijven! Daarvoor vul je het formuliertje in dat je hieronder ziet staan.

Corona
De Open Lessen kunnen gelukkig gewoon doorgaan. Doordat de klasjes klein zijn, ca. 5 leerlingen, kunnen we ook goed afstand houden tot elkaar. In de school is het dragen van een mondkapje verplicht als je loopt.

Tijdens de Open Lessen word je ingedeeld in een klas van ca. 15 leerlingen. Je volgt deze ochtend 4 lesjes, in verschillende lokalen, van verschillende docenten. Zoals het normaal gesproken gaat in het voortgezet onderwijs.
Je krijgt van ons een boekje waarin je gaat werken, zodat ook gelijk al iets leert. En je krijgt een pen, zodat je ook kunt meedoen in de lessen. Eén van onze leerlingen loopt met jullie mee, hij of zij is voor deze ochtend jouw ‘mentor’: je kunt alles vragen aan hem of haar.

Lijkt het je leuk om een ochtend mee te doen, dan kun je dit formuliertje invullen. Je krijgt een bevestiging per e-mail en wij delen je verder in. Gaat leuk worden!

Open Lessen:
Woensdag 09 februari 2022 | 09.00 – 11.00 uur
Donderdag 10 februari 2022 | 09.00 – 11.00 uur

Woensdag 16 februari 2022 | 09.00 – 11.00 uur

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’