Wij nodigen alle basisscholen uit om met groep 8 in te schrijven voor de Open Lessen. Als jouw basisschool niet is uitgenodigd, of zich niet heeft ingeschreven kun je natuurlijk ook altijd zelf inschrijven! Daarvoor vul je het formuliertje in dat je hieronder ziet staan.

Corona
Helaas kunnen we geen mensen ontvangen tijdens de lockdown, onze Open Lessen zullen dus dit jaar niet kunnen doorgaan. Met spijt in ons hart! Hopelijk kunnen we je snel alsnog in onze school ontvangen.

Tijdens de Open Lessen word je ingedeeld in een klas van ca. 15 leerlingen. Je volgt deze ochtend 4 lesjes, in verschillende lokalen, van verschillende docenten. Zoals het normaalgesproken gaat in het voortgezet onderwijs.
Je krijgt van ons een boekje waarin je gaat werken, zodat ook gelijk al iets leert. En je krijgt een pen, zodat je ook kunt meedoen in de lessen. Eén van onze leerlingen loopt met jullie mee, hij of zij is voor deze ochtend jouw ‘mentor’: je kunt alles vragen aan hem of haar.

Lijkt het je leuk om een ochtend mee te doen, dan kun je dit formuliertje invullen. Je krijgt een bevestiging per e-mail en wij delen je verder in. Gaat leuk worden!

Open Lessen:
woensdagochtend 03 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur | komt te vervallen
woensdagochtend 10 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur | komt te vervallen
donderdagochtend 11 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur | komt te vervallen

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’