Wij nodigen alle basisscholen uit om met groep 8 in te schrijven voor de Open Lessen. Als jouw basisschool niet is uitgenodigd, of zich niet heeft ingeschreven kun je natuurlijk ook altijd zelf inschrijven! Daarvoor vul je het formuliertje in dat je hieronder ziet staan.

Tijdens de Open Lessen word je ingedeeld in een klas van ca. 15 leerlingen. Je volgt deze ochtend 4 lesjes, in verschillende lokalen, van verschillende docenten. Zoals het normaal gesproken gaat in het voortgezet onderwijs.
Je krijgt van ons een boekje waarin je gaat werken, zodat ook gelijk al iets leert. En je krijgt een pen, zodat je ook kunt meedoen in de lessen. Eén van onze leerlingen loopt met jullie mee, hij of zij is voor deze ochtend jouw ‘mentor’: je kunt alles vragen aan hem of haar.

Lijkt het je leuk om een ochtend mee te doen, dan kun je dit formuliertje invullen. Je krijgt een bevestiging per e-mail en wij delen je verder in. Gaat leuk worden!

Open Lessen:
Dinsdag 21 november 2023 | 09.00 – 11.00 uur
Woensdag 22 november 2023 | 09.00 – 11.00 uur
Dinsdag 05 maart 2024 | 09.00 – 11.00 uur
Woensdag 06 maart 2024 | 09.00 – 11.00 uur

Indien een datum niet meer zichtbaar is in het formulier, betekent dat dat die groep helaas al vol zit. Je kunt je dan nog wel aanmelden voor de nog openstaande data. Als dat echt niet lukt en je toch heel graag wilt komen kijken, stuur dan een mail naar het afdelingshoofd onderbouw: J. Meester: ([email protected]). Dan kunnen we kijken wat er nog mogelijk is, zonder te beloven dat het gaat lukken, maar met de belofte dat we wel onze best gaan doen!

Open Lessen

    Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze Open Lessen… Check wel even of jouw juf of meester al met heel groep 8 komt Als dat zo is, hoef jij je niet meer apart hiervoor aan te melden! Komt jouw klas niet, dan ben jij natuurlijk van harte welkom!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’