Wij nodigen alle basisscholen uit om met groep 8 in te schrijven voor de Open Lessen. Als jouw basisschool niet is uitgenodigd, of zich niet heeft ingeschreven kun je natuurlijk ook altijd zelf inschrijven! Daarvoor vul je het formuliertje in dat je hieronder ziet staan.

Corona
Wij gaan er nog steeds van uit dat we onze Open Lessen gewoon kunnen organiseren, in elk geval ná de verlengde lockdown tot 9 februari. Natuurlijk zal het dit jaar anders voelen dan normaal, we weten nu ook nog niet hoe de situatie in februari is. Maar zolang we de Open Lessen mogen organiseren, vinden we het leuk om jou te ontvangen en te laten zien het het op onze school gaat.

Tijdens de Open Lessen word je ingedeeld in een klas van ca. 15 leerlingen. Je volgt deze ochtend 4 lesjes, in verschillende lokalen, van verschillende docenten. Zoals het normaalgesproken gaat in het voortgezet onderwijs.
Je krijgt van ons een boekje waarin je gaat werken, zodat ook gelijk al iets leert. En je krijgt een pen, zodat je ook kunt meedoen in de lessen. Eén van onze leerlingen loopt met jullie mee, hij of zij is voor deze ochtend jouw ‘mentor’: je kunt alles vragen aan hem of haar.

Lijkt het je leuk om een ochtend mee te doen, dan kun je dit formuliertje invullen. Je krijgt een bevestiging per e-mail en wij delen je verder in. Gaat leuk worden!

Open Lessen:
woensdagochtend 03 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur | komt te vervallen
woensdagochtend 10 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur
donderdagochtend 11 februari 2021 – 09.00 – 11.00 uur

Open Lessen

    Geef hier aan voor welke dag je bent geïnteresseerd. Vraag wel eerst even aan je leerkracht of jullie school zich niet al met de hele groep heeft ingeschreven! Leuk dat je wilt komen kijken!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’