Diploma-uitreiking 2023

Een grote witte limousine stopt voor de Kom en Zie Kerk: 13 personen stappen uit, waaronder één van onze geslaagden. Rivianka.

Het zette de toon voor een diploma-uitreiking om nooit meer te vergeten. Na Rivianka arriveerden ook alle anderen in hun netste pak, of hun mooiste galajurk. Enkele hadden pas vanmorgen gehoord dat ze erbij mochten zijn, zij hadden hun herexamen goed genoeg gedaan om te slagen en hadden nog één middag om te shoppen voor deze diplomering. Maar ze waren erbij!

Nadat de zaal even had geoefend om de geslaagden met luid applaus binnen te geleiden, liepen onze toppers de grote zaal in van de Kom en Zie Kerk, begeleid door ‘We are the Champions’ van Queen.
En terecht, want het zijn onze kampioenen, geweldig goed gedaan!

En dan, nadat we wat oude fotootjes hadden opgeduikeld, is het opeens allemaal voorbij. Vier jaar strijden en dan opeens sluit je je Melanchthon Kralingen hoofdstuk af… met veel trots en dankbaarheid, maar ook met wat weemoed. Stiekem pinkten velen een traantje weg bij een afscheid van zoveel prachtige mensen. Het ga jullie goed, lieverds, en kom zeker nog eens terug: onze deur staat altijd voor jullie open!

Ben je benieuwd naar meer foto’s, kijk dan hier het fotoalbum terug.

Zodra we meer foto’s hebben, plaatsen we die erbij. Hou dan onze socials in de gaten om te zien wanneer we nieuwe foto’s hebben geplaatst!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’