EXCELLENT 23-26

Maandag 19 juni, om 9 uur…

De school binnenkomen via een rode loper? De directeur Toezicht van het Ministerie van Onderwijs, de heer Rogier Oet, liep onze school binnen via de rode loper: hij had een belangrijke mededeling…


Meneer Maharban riep de leerlingen als verrassing naar beneden, binnen enkele minuten later zat de gehele aula vol. De heer Oet begon: “Het is heel bijzonder als een school excellent wordt. Het is nog bijzonderder als een school excellent blíjft! De Jury Excellente Scholen is zeer onder de indruk hoe jullie school het verschil maakt, de leerlingen kent èn hen begeleidt Veel leerlingen kunnen op deze school een diploma behalen op een hoger niveau als dat ze binnen komen en dat is een supergoede prestatie!

Daverend applaus van de leerlingen volgde, een ontroerend filmpje startte in: Wij. Zijn. Excellent!

Na de woorden van meneer Maharban, onze directeur, en de heer Haringa, de algemeen directeur, stond Tropical Schaafijs klaar om alle leerlingen te voorzien van een heerlijk ijsje en… “Jullie krijgen vanmiddag vrij!“, riep meneer Maharban door de microfoon. Wederom applaus, want dat was met dit weer een superfijn cadeautje, waar niemand op had gerekend!

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’