Kamp leerjaar 3

“Jullie hebben ons dit kamp echt gegund, hè!”

Het kon weer. Eindelijk!
Een hele lichting leerlingen heeft onze school verlaten zonder dat ze in leerjaar 3 op kamp zijn geweest. De maatregelen tegen de coronapandemie zorgden ervoor dat kamp toen nog niet mogelijk was. En ook voor onze huidige derde klassers was het nog even spannend: het kamp in oktober kon nog niet doorgaan, maar uiteindelijk vertrokken we met de hele groep op woensdagochtend 16 maart naar Hengelo, Gelderland.

Een gezellig kamphuis, midden op een boerenbedrijf met koeien en paarden in de stal. Maar ook met een prachtig sportveld en een bos op loopafstand. “Kom meneer, we gaan even naar de koeien kijken… er is er eentje zwanger hè!”

Op het sportveld, maar ook ’s avonds in het bos, werden verschillende spellen georganiseerd, zoals levend Cluedo, Wie is de Mol en het het Havenspel. Maar was tussentijds ook ruimte voor lekker even ontspannen: in de hangmat, aan de tafeltennistafel of bij de voetbaltafel.

’s Nachts werd er geslapen, om de volgende ochtend weer fris en fruitig aan de ontbijttafel te zitten. NOT!
Moe en uitgeput na alle spellen ging iedereen naar bed… maar daar werd nog uitgebreid nagekletst met de kamergenoten, om na een tijdje toch vanzelf in slaap te vallen. Zoals het hoort op een kamp.

Vrijdag gingen de leerlingen weer terug naar Rotterdam. Moe, sommigen schor, maar met een superleuke ervaring rijker! “Jullie hebben ons dit kamp echt gegund, hè!“, bedankte een leerling bij terugkomst op school. “Het was supergezellig, jammer dat het maar zo kort was!

Meer foto’s vind je in ons fotoalbum

Jij bent belangrijk!

Kan je meer, dan doe je meer

‘Extra’ is hier heel gewoon

Duidelijke regels, waar we ons aan houden

Uitgeroepen tot ‘Excellente School’